Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yahut ivedi yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu tür konstrüksiyonların her birinde en azca 2 hür kaçış merdiveni ya da değişik çışitalar katkısızlanacaktır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye bapların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine iye bir yangın kapısının fiyatı, 60 an yangına dayanım süresine ehil bir kapının pahaından elan yüksektir.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece iyi ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha enseışını getirmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu bünyenın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen ana müessir kapının ateşe peklik seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda durum meydan illere görev vermekteyiz.

Kanatlar içre birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları Yangın Çıkış Kapısı mevcuttur.

Sertifikanın olması kabul etmek her mevsim yangın kapkaloriın sertifikaya için üretildiği mealına da gelmemektedir. Bu konuda da tetik olmalkaloriız.

Report this wiki page